Balet

“Baletul este arta educată a corpului omenesc, de-a se mişca sublim.” Fiecare dintre noi avem nostalgii legate de momente frumoase. Amintirile mele legate de balet imi revin mai viu in memorie atunci cand ma uit la fotografii. Repetitiile, pregatirile dinaintea serbarilor, emotiile de pe scena, toate fac parte dintr-o perioada frumoasa a copilariei mele. De cand m-am nascut, am o mobilitate crescuta, acest lucru ajutandu-ma sa practic cu usurinta balet. Am inceput baletul de la varsta frageda de nici 3 ani.

1

In primii ani de balet, am lucrat sub indrumarea profesoarei Mariana Ciuchi, fosta balerina. M-a ajutat mult si faptul ca parintii mi-au amenajat un studio de balet acasa.

2

Apoi, am urmat cursuri la o scoala de balet. Pe parcurs am participat la serbari, spectacole si concursuri, cel mai mai important fiind “ESDU Dance Cup”, la care am obtinut locul 3 pe Romania.

3

4

5

Acolo am legat o prietenie frumoasa, cu o fata foarte talentata, Ruxi. Dar, prietenia nu a durat mult deoarece ea a plecat la o scoala de balet in Viena. M-am bucurat enorm pentru ea, dar am si suferit la despartire. Descurajata de faptul ca nu mai aveam o partenera de dans, la 8 ani am lasat in urma poantele si aplauzele publicului.

7

Din spatele cortinei, si-au facut aparitia doua gratii pe poante, o blonda si o bruneta. Ochii spectatorilor erau atintiti asupra lor. Cu siguranta au castigat publicul din primele secunde. Au urmat ropote de aplauze. Emotii, emotii si iar emotii ! momente de fericire …

10

11659901_1005524569478170_1907649448_o

9

8

Fotografii din arhiva personala. Toate drepturile rezervate

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *