Romanian Fashion Philosophy

Romanian Fashion Philosophy

CONCURS PENTRU O INVITATIE VIP LA ROMANIAN FASHION PHILOSOPHY

Dragilor, va invit sa participati la un concurs! Ma adresez in special fashionistelor(dar si baietii pasionati sunt bine-veniti): In perioada 12-14 octombrie (de miercuri pana vineri), va avea loc Romanian Fashion Philosophy-un festival dedicat modei romanesti si internationale. Unde? La Palatul Bragadiru!
Romania Fashion Philosophy ce se afla la prima editie este un concept avangardist care reuneste designeri si brand-uri renumite din Romania si alte tari.

Pentru a castiga o invitatie VIP(valabil pentru 2 persoane), trebuie sa urmezi 3 pasi simpli:
SHARE public postarii
– Ii dai TAG persoanei cu care vrei sa participi (ATT! la share)
LIKE paginii mele de Facebook BIA by Bianca Dragan

ps-mentionez ca la prezentarile de moda din cadrul festivalului se poate intra doar pe baza de invitatie.

Castigatoarele se vor anunta pe pagina mea LUNI seara prin random.org
*Acest concurs este separat de cel organizat pe Instagram.
Kisses!💋✨

Bia

 

Romanian Fashion Philosophy: o nouă filosofie despre modă, un concept avandgardist care dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria de modă și să dea ocazia celor mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar să se afirme.

Peste 25 de designeri și branduri din țări precum Italia, Germania, Rusia sau Grecia își vor prezenta cele mai noi colecții. Dintre aceștia amintim: Cannella, Giovanni Fabiani, CM CREAZIONE, Institutul de Modă Salomeia Truță, Di Vero, Lena Criveanu, Claudia Rawlings, Celebrity Skin, Alexandra Calafeteanu, Marie Ollie, Lui by Luisa, LYK, Evgheni Hudorojcov, Mineli.

PARTENERI MEDIA PRINCIPALI: Fashion Insider Magazine prin invitatul special, criticul de modă MARCELLOUS L. JONES și Fashion Channel care va transmite live de la Romanian Fashion Philosophy A/W 2016 în calitate de partener media oficial al evenimentului.

Am ales să ne concentram pe unii dintre designerii cei mai apreciați în domeniu (atât romani cât și străini, care să aibă în palmares cel puțin o prezentare la un festival de mare anvergură – Paris, Milano, New York, Berlin etc.), precum și pe tinerii talentați ai facultăților de modă (UAD, UNArte, Institutul de Modă) pe care am dori să îi promovam cât mai bine posibil. Este un eveniment ce se prezintă publicului român într-un format complet diferit față de cele organizate până acum în industria de modă din România, un format preluat de la Berlin Fashion Week, cu care suntem și în colaborare.” – au declarat organizatorii Romanian Fashion Philosophy A|W 2016.

Evenimentul este conceput a avea două componente: una de expo (unde publicul poate intra liber pentru a vizita și/sau cumpara, expozanți find designerii/brandurile participante la eveniment și alți parteneri) și alta de prezentări de modă (din 45 în 45 de minute, cu pauze pentru social networking, activări de produse, degustari de vinuri etc.) unde se poate intra doar pe bază de invitație.

Grație colaborării cu mai multe agenții de manechine, Romanian Fashion Philosophy va aduce pe catwalk cele mai bine cotate manechine ale momentului, din Franța, Germania, Rusia, Republica Moldova, Letonia, Polonia, Grecia, Serbia și, evident, România.

Cu o experiență de peste zece ani în realizarea unor evenimente top class de modă, atât în țară cât și în străinatate, misiunea noastră este de a promova designerii români în cadrul unui festival internațional de modă care să devină un must-have și un reper în industrie, Romanian Fashion Philosophy este acel eveniment de modă ridicat la nivel de artă pe care designerii, manechinele, mass-media, buyerii, fotografii și consumatorii de fashion îl așteptau încă din 1989. Romanian Fashion Philosophy este un eveniment unde designeri autohtoni și cei internaționali vor prezenta publicului românesc cele mai noi tendințe în domeniu.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *