Learnity Freedom Camp @Vama Veche

Vacanta de vara este despre libertate si distractie. Si cum poti simti libertatea, daca nu intr-o tabara care-i poarta numele? Pentru mine, Freedom Camp, organizata de Learnity, a fost finalul perfect al acestei veri. Am dus distractia pana in ultimele zile de vacanta si am imbinat-o cu ateliere de dezvoltare personala, povesti pe plaja si experiente de neuitat!

Ideea de a cunoaste un numar mare de persoane in acelasi timp poate fi coplesitoare, in schimb, am privit-o ca pe o provocare. Am ales sa merg in aceasta tabara nu numai pentru distractie, ci si pentru a ramane cu un bagaj de cunostinte si experiente noi.

Inceputul taberei a avut o atmosfera relaxata, petrecandu-ne seara pe plaja, unde am ramas la povesti dupa lasarea intunericului. Paul Craciun(fondatorul Learnity) ne-a purtat prin calatoria sa catre Mongolia cu o poveste care ne-a tinut cu sufletul la gura, dar cu o doza de umor, peripetiile prin care a trecut fiind unice. Paul, povestea ta clar se numara printre cele mai interesante pe care le-am ascultat!

Ne-am inceput fiecare zi pe plaja, cu un Flagkeeper Speech. Pe rand, Bianca, Alexia si Covici au impartasit propriile experiente care i-au format ca adolescenti, avand o influenta pozitiva asupra modului in care au evoluat. Dupa speech, eram conectati si pregatiti pentru celelalte ateliere si activitati de grup.

IMG_5632

Primul atelier a fost tinut de Luca, care ne-a pus mintea in miscare cu scopul de a veni cu o idee de business pe care sa o dezvoltam pe baza unui plan. La urma, am incercat sa ne prezentam fiecare propria idee/ideea grupului intr-un mod convingator, in fata publicului.

Covici a introdus muzica si instrumentele in peisaj prin atelierul sau, iar dupa ce am intrat in ritm impreuna, ne-a lasat singuri sa creem o melodie. Abilitatile de a lucra in echipa ne-au fost testate si pe restul parcursului taberei.

IMG_1543 IMG_1544

Atelierul lui Ofi si cel al Cristianei ne-au conectat cel mai mult, axandu-se pe miscare, respiratie, libertatea mintii si a trupului. Cristiana a oferit un moment plin de culoare cand ne-a indemnat sa ne lasam amprenta cu vopsea pe fiecare…Si ne-am distrat de minune!

IMG_5538 IMG_5540 IMG_5580 IMG_5655 IMG_5659

Dobro a venit in Freedom Camp pentru a discuta despre legatura dintre frici si motivatie, traume si pasiuni. Ne-a provocat sa cautam conexiuni si sa intelegem de ce ne place sa facem ceea ce facem.

8AEEED6B-CBD5-4CBD-934E-EED0A96CD8E6

In penultima seara, Paul ne-a pregatit o surpriza. Pe plaja pustie, sub clar de luna, am aprins un foc de tabara, in jurul caruia am stat la povesti pana noaptea tarziu. A fost tranzitia perfecta la ultima zi, in care am avut program liber si am simtit cu adevarat ca timpul s-a oprit in loc.

IMG_5791IMG_5601

In final, va multumesc tuturor din tabara pentru un sfarsit de vacanta superb, pentru toate clipele si momentele de neuitat si pentru prima mea experienta din cadrul Learnity!

Processed with VSCO with c1 preset

IMG_5732 IMG_5754

Processed with VSCO with c1 preset

Bia

PS: Vrei sa faci si tu parte din comunitate? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te aici: http://learnity.ro !

“Learnity este o comunitate democratica de învățare bazată pe libertate, în care liceenii se descoperă pe sine, învață să învețe și își explorează pasiunile.”

IMG_5789

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *