DE CE IMI PLACE LA MAREA NEAGRA

Chiar daca Romania nu are cele mai frumoase plaje sau cea mai clara apa, Mamaia este locul meu preferat, vara.

Primul motiv ar fi distractia, care este garantata oriunde ai merge. Parcurile de distractii, restaurantele, terasele…sunt peste tot. Nici noaptea nu poti sta linistit, muzica si atmosfera cluburilor ajunge de pe plaje pana chiar si in camera ta. Nu pot trai in monotonie.
Mamaia este locul perfect pentru distractie ! Asa cred eu.

Al doilea motiv este atmosfera de pe plaja. Nu suport sa stau prea mult timp pe sezlong asa ca intru in apa la balaceala sau ma dau impreuna cu prietenii mei cu jet-ski-ul, banana sau canapeaua .
Ador sa mananc la pranz la restaurantele de pe plaja.

In Mamaia ma intalnesc in fiecare vara cu multi prieteni. Ne adunam intr-un grup de parinti si copii si cautam sa ne simtim cat mai bine. Fiind matinala , dimineata devreme obisnuiesc sa merg la cafenea cu tatal meu sa luam micul dejun. Pe plaja stam pana se insereaza . Dupa o pauza de dus, iesim la cina cu prietenii si apoi pe plaja unde, impreuna, copii si parinti, lansam foarte multe lampioane. Atmosfera este de vis.

De abia astept sa reiau toate acestea si vara asta, Pana atunci, insa, ma asteapta o noua experienta….Teeneeeriiiifeeee!

Binaca_1

Bianca_2

Bianca_3

Bianca_10

Bianca_11

Bianca_12

Bianac_13

Bianca_14

Bianca_15

Bianca_16

Bianca_17

Bianca_18

Bianca_19

 

Pe curand !

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *